Alle gulle gevers bedankt!!!

De 4-daagse zit er op! Wat heb ik een steun ervaren door berichten, sms-jes, telefoontjes en de bemoedigende woorden. Nu, weer uitgerust, maken we de balans op van de sponsoraktie!

Vandaag, 28 juli 2013, is er in totaal binnengekomen: € 1.028,=

De link van de 4daagsesponsorloop is veelvuldig gebruikt en daar kwam € 873,= binnen. Elke dag was het spannend om de meter te zien stijgen. Het overige is contant of via de bankrekening ontvangen!

We kunnen alleen maar zeggen grote dank aan jullie allemaal!!!!

Manon, Marloes, Pepijn, Peter & Charlotte, Marga, Royi, Fred, Gerda, Hans & Ingrid, Yvonne, Jolanda, Ira, Kim, Dilia, Marjo, Floor & Myon the Travel Club, Dirk-Jan & Marije, Maartje, Miep, Ton, Sjaan & Gerard, Jochem, Angela, Guus &, Berry, Wander, Valerie, Fieneke, Gerard, Katuinpraktijkzorg, Ruth & Bart, Bianca & Jefta, Lynn, Rony, Wendy, Coby en 4 anonieme sponsors.

Nogmaals dank. Met jullie support en het bijzondere doel voor ogen heb ik de finish gehaald!!

Veel liefs

Els