Negatief wandeladvies voor Els

Beste fans van de Agus Lomy Stichting

Met een enorme drive liep ik de afgelopen jaren als sponsorloper voor de Agus Lomy Stichting. Dit jaar bezocht ik ‘het doel’ onze familie in Indonesië en bezocht de scholen en zag wat het allemaal oplevert. Door een knieblessure  was ik met hulp van de fysiotherapeut met een schema aan het proberen of ik voldoende tijd achter elkaar kan lopen. Helaas… helaas….. ik kwam niet verder dan 80 minuten lopen met een ongelooflijke pijn daarna. Deze week ben ik bij de sportarts geweest en kreeg een duidelijk advies om niet te lopen. Een 4-daagse loper weet wat het is om niet te kunnen lopen. De tranen zijn er geweest maar er is ook een prachtige oplossing gekomen. Mijn zwager, Hans van Baren, neemt het stokje over en gaat ervoor. Hij Logeert bij mij tijdens de 4-daagse. Sponsoring voor de stichting blijft dus mogelijk.

Je vindt Hans op de site: www.devierdaagsesponsorloop.nl

Gegegevens die je nodig hebt zijn:

Naam: Baren

Woonplaats:  Velp

Goede doel: Agus Lomy Stichting

Of klik hier voor de directe link naar zijn profiel

Veel liefs,

Els