bg-image

Vierdaagse 2015

Rony Eltink
 
Agus Lomy – 4daagse sponsoring
 
Lieve Vrienden van de Agus Lomy Stichting, Sponsor onze 4daagse lopers Els en Hans tijdens de 99e editie!
 
Gelukkig is mijn moeder, Els, dit jaar weer op de been om aan deze prachtige, maar zware wandelmars deel te nemen. 120 KM in 4 dagen!
 
Lijkt het je leuk haar te sponsoren?
 
Klik hier voor de sponsorpagina van Els!
 
En mijn oom, Hans wilde ook dit jaar onze 4daagse ambassadeur zijn. Hartstikke leuk! Steun ook zijn 160 KM in 4 dagen!
 
Klik hier voor de sponsorpagina van Hans!
 
Bedankt voor jullie steun en enthousiasme!
 
Veel plezier! En tot volgende week!
 

Namens het bestuur alle liefs en gelukwensen,
 

Stevensloop

Avatar - Rony - 7Heuvelen
Vorig jaar ben ik begonnen aan mijn Run 4 Novi campagne om sponsorgelden binnen te halen voor het vervolgonderwijs van mijn nichtje Novi. Deze intelligente en vrolijke meid staat aan het begin van haar toekomst. Het doel van de Run 4 Novi campagne is het financieel ondersteunen van de vervolgopleiding van Novi!

 

Na vorig jaar de Zevenheuvelenloop te hebben gelopen, staat morgen de Stevensloop op het programma, waar ik samen met Daan de Vries en Robbert van der Linde voor hetzelfde doel zal gaan lopen.

 

Natuurlijk zouden we iedereen om een kleine donatie willen vragen. Dus als je ons hierin wil steunen, dan kan dat op rekeningnummer NL76INGB0005112880 onder vermelding van Run4Novi.

logo

Zevenheuvelenloop

Rony Eltink
Ik ren as zondag 16 november de Zevenheuvelen over! Waarschijnlijk niet als een doorgewinterde loper, want zoveel training zit er nog niet in m’n benen.
Maar het is de start van mijn Run4Novi campagne.
zevenheuvelenloop

Run4Novi

De komende maanden zal ik lopen waar ik kan om sponsorgelden binnen te halen voor het vervolgonderwijs van mijn nichtje Novi. Deze intelligente en vrolijke meid staat aan het begin van haar toekomst. Het zou een belangrijke overwinning zijn als zij volgend jaar een vervolgopleiding kan volgen!
Een overwinning die mij bloed, zweet en tranen waard zijn!
 
Novi
 

Sponsor daarom deze Run4Novi campagne op alle mogelijke manieren. Loop mee, word shirtsponsor als bedrijf, kom kijken & sfeer genieten, of doneer ovv Run4Novi op NL76INGB0005112880

Vierdaagse held 2014: Hans van Baren

Van harte wil ik u voorstellen aan onze vierdaagse held 2014: Hans van Baren, familieman, sportliefhebber, 4daagse vedette, ondernemer-eigenaar van het in succes groeiende bedrijf in Virtual Reality Trainingssystems! Maar voor mij bovenal een zeer dierbare oom.

 

Dus maak kans op een Aziatische Proeverij (voor 2) verzorgd door de Agus Lomy Stichting en sponsor onze loper via deze link

 

En juich hem toe langs de route of laat uw bericht achter op onze Facebook pagina: Agus Lomy Stichting

 

Voor meer info over zijn bedrijf:  Simultrainer Europe

 

 

Hans van Baren

Hans van Baren

Negatief wandeladvies voor Els

Beste fans van de Agus Lomy Stichting

 

Met een enorme drive liep ik de afgelopen jaren als sponsorloper voor de Agus Lomy Stichting. Dit jaar bezocht ik ‘het doel’ onze familie in Indonesië en bezocht de scholen en zag wat het allemaal oplevert. Door een knieblessure  was ik met hulp van de fysiotherapeut met een schema aan het proberen of ik voldoende tijd achter elkaar kan lopen. Helaas… helaas….. ik kwam niet verder dan 80 minuten lopen met een ongelooflijke pijn daarna. Deze week ben ik bij de sportarts geweest en kreeg een duidelijk advies om niet te lopen. Een 4-daagse loper weet wat het is om niet te kunnen lopen. De tranen zijn er geweest maar er is ook een prachtige oplossing gekomen. Mijn zwager, Hans van Baren, neemt het stokje over en gaat ervoor. Hij Logeert bij mij tijdens de 4-daagse. Sponsoring voor de stichting blijft dus mogelijk.

 

Je vindt Hans op de site: www.devierdaagsesponsorloop.nl

 

Gegegevens die je nodig hebt zijn:

Naam: Baren

Woonplaats:  Velp

Goede doel: Agus Lomy Stichting

 

Of klik hier voor de directe link naar zijn profiel

 

Veel liefs,

 

Els

Bezoek Indonesië & Bestuurswissel

Beste Familie en Vrienden,

 

Afgelopen periode is er nogal wat gebeurd. Maar voordat ik daarover kort verslag ga leggen eerst een dankwoord voor jullie steun de afgelopen jaren. Zowel op het vlak van onze Stichting, maar de volledigheid gebiedt ook te zeggen, ook op persoonlijk vlak. Mijn persoonlijke en diepe dank daarvoor. De laatste jaren zijn ons donaties verleend uit tal van hoeken. Vrienden, familie, collega’s. Grote en bescheiden donaties, maar allen uit een goed hart.

We zijn een heel eind gekomen dankzij jullie. Mijn nichtjes en neefjes kunnen naar goede scholen, woonomstandigheden zijn verbeterd en we zijn dankzij jullie hulp in staat die verder te verbeteren. Ondanks het verlies van mijn broer voelen mijn nichtjes zich gesteund vanuit de andere kant van de wereld, zij zijn niet alleen. Bedankt! Maar we zijn er nog niet, dus blijf nog even bij ons/ kom erbij!

…lees verder.

Indische cake

2013 12 indo taart myon 2013 12 indo taart

De Travelclub bakt Indische cake voor de Stichting

Met Kerst stond Myon met de Travelclub op de Kerstmarkt in Ravenstein. Het hele dorp is was in kaarslicht gehuld. Voor deze gelegenheid heeft Myon een actie voor de Agus Lomy stichting bedacht. Indische cake. Hij smaakte heerlijk!!

Voor de opbrengst ( € 31,60) heb je toch aardig wat plakjes cake moeten verkopen. Wat een werk! Dank je wel Myon

Alle gulle gevers bedankt!!!

De 4-daagse zit er op! Wat heb ik een steun ervaren door berichten, sms-jes, telefoontjes en de bemoedigende woorden. Nu, weer uitgerust, maken we de balans op van de sponsoraktie!

Vandaag, 28 juli 2013, is er in totaal binnengekomen: € 1.028,=

De link van de 4daagsesponsorloop is veelvuldig gebruikt en daar kwam € 873,= binnen. Elke dag was het spannend om de meter te zien stijgen. Het overige is contant of via de bankrekening ontvangen!

We kunnen alleen maar zeggen grote dank aan jullie allemaal!!!!

Manon, Marloes, Pepijn, Peter & Charlotte, Marga, Royi, Fred, Gerda, Hans & Ingrid, Yvonne, Jolanda, Ira, Kim, Dilia, Marjo, Floor & Myon the Travel Club, Dirk-Jan & Marije, Maartje, Miep, Ton, Sjaan & Gerard, Jochem, Angela, Guus &, Berry, Wander, Valerie, Fieneke, Gerard, Katuinpraktijkzorg, Ruth & Bart, Bianca & Jefta, Lynn, Rony, Wendy, Coby en 4 anonieme sponsors.

Nogmaals dank. Met jullie support en het bijzondere doel voor ogen heb ik de finish gehaald!!

Veel liefs

Els